Organigrama

Javier March Sanchis

PRESIDENT

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015

Salutacions i benvinguts/as a aquesta Associació.

Des de sempre he cregut en la capacitat de les persones per a canviar les coses que estan malament, tant en l’àmbit personal com col·lectiu i d’ací sorgeix la idea de crear aquesta Associació. Un lloc de trobada per als veïns i les veïnes del barri, un lloc on poder debatre i intercanviar les nostres experiències, els nostres problemes, les nostres il·lusions, un lloc on poder treballar per a aconseguir un barri millor, una ciutat que ens cuide, un món on viure siga un orgull.

“Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, pueden cambiar el mundo”.

Eduardo Galeano

Pots llegir les competències del president ací.

presidente@acopa.es

Fotografía del presidente
María Dolores Sebastián Sauz.

TRESORERA

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015.

Hola, pertany a l’associació des dels seus inicis sent part del grup fundador. Sempre vaig voler col·laborar en la participació ciutadana i veure com les persones prenen consciència del col·lectiu i ho faig ocupant el càrrec de tresorera en l’associació. En l’actualitat estic jubilada.

Pots llegir les competències de la tresorera ací.

tesorera@acopa.es

 Fotografía de la Tesorera
Jorge Jornet Sanchis

SECRETARI

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015

El meu interés per l’associacionisme prové de la relació amb els meus veïns i veïnes, de la convicció que junts podem aconseguir guanys en molts àmbits i que en eixa relació ens enriquim mútuament.

Pots llegir les competències del secretari ací.

secretario@acopa.es

 Fortografía del Secretario
Vocals

Formen la Junta Gestora al costat del President, Tresorera i Secretari. Les seues funcions les poden veure ací. Els i les vocals, amb un mínim de cinc, participen en les decisions de la Junta, encapçalen, coordinen i/o participen en els projectes i activitats que es desenvolupen en l’Associació.

Mercedes Esteve Nicasio

VOCAL

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015.

Hola em dic Merche i residisc en el districte de Patraix, València, molt implicada en l’associacionisme i en el bé comú, col·labore activament en l’associació assistint a totes les seues reunions.

vocal01@acopa.es

 Fotografía Vocal.
Carmen Gomar Andrés.

VOCAL

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015.

Jubilada que va desenvolupar la seua tasca professional com a professora d’EE en el centre d’AVAPACE Verge d’Agost en Bétera. Estic en Acopa perquè vaig pensar que era molt coherent que, una vegada jubilada, poguera participar en activitats quotidianes del barri i en qualsevol esdeveniment que tinguera interés per al veïnat. Com el cinema fòrum, el club de lectura, xarrades educatives i explicatives i poder relacionar-me, amb gent afí a mi. La veritat és que estic encantada, encara que necessitem més participació, per part del veïnat i de l’ajuntament.

vocal02@acopa.es

 Fotografía Vocal.
Mónica Martí Ruffo.

VOCAL

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015.

Hola, pertany a l’associació des dels seus inicis i sóc vocal des de la seua constitució. Sempre em va preocupar el benestar del meu veïnat i persones en general, per la qual cosa coopere en l’associació buscant eixe fi.

vocal03@acopa.es

 Fotografía Vocal.
José Daniel Sáiz Millán.

VOCAL

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015.

Hola, en l’actualitat sóc jubilat, no tinc gens d’interés a participar en cap empresa, però sí que tinc interés i estic col·laborant amb l’associació de veïns de Safranar i amb aquesta associació, Acopa. Les meues aficions són culturals anteriors a l’època de Jesucrist, col·laborar amb el moviment ciutadà i realització de treballs manuals, a més tinc afició per l’estudi d’objectes extraterrestres.

vocal04@acopa.es

 Fotografía Vocal.
Ana María López Hernández.

VOCAL

Data d’inici en el càrrec: 29/09/2015.

Molt implicada en l’apoderament de la ciutadania, que sàpien tot el que passa pel món i aprenguen a defensar els seus interessos. Actualment treballe com a tècnica de jardineria pel que he repartir el meu temps entre els meus interessos, apoderar-nos entre totes, i la meua família.

vocal05@acopa.es

 Fotografía Vocal.