Què és ACOPA?

L’Associació deixa el local de Mariano Ribera 10 el pròxim dia 30 d’abril. Pots llegir un comunicat del nostre President ací.

L’Associació Cultural L’Olivereta Patraix (ACOPA) pretén obrir un espai de trobada, debat i convivència on fomentar la participació ciutadana i els valors democràtics, que són la nostra principal línia de treball, enfortint el teixit social. El nostre àmbit d’actuació engloba els barris de L’Olivereta i Patraix i, per extensió, la pròpia ciutat i la Comunitat Valenciana, tot això en un entorn pròxim i obert a veïns, veïnes, associacions i altres entitats que treballen pels mateixos valors.

Cada projecte que realitza l’associació porta implícit les persones i col·lectius als quals va dirigit i com poden participar.


Marc legal:

Inscrita en el Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana amb el número CV-01-055260-V de la Secció Primera en data 10 de febrer de 2016, igual que els seus Estatuts amb el mateix número i data. I en el Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de València.

L’entitat es regeix de manera exclusiva per la Llei orgànica d’1/2002 del 22 de març, la Llei 14/2008 de 18 de novembre d’Associacions de la Comunitat Valenciana, la Constitució Espanyola en el seu article 22, així com en el que articula en els Estatuts de l’Associació Cultural L’Olivereta Patraix (ACOPA).